turisme en ciutats per al viatger

Benvinguts – tes

novetats

01/2017

Comencem l’any amb novetats interessants, sobretot per als amants de l’art romànic. Unes rutes especials per ciutats espanyoles plenes de bells monuments romànics. La primera ja la tenim i la podeu veure, el romànic a Jaca i voltants.  

 

12/2016

Com veureu hem canviat l’aspecte de la nostra web per fer-la més accessible i pugueu compartir amb nosaltres, els vostres viatges i fotos que feu fet.

A més hem millorat el sistema d’etiquetes de les diferents ciutats perquè estiguin millor catalogades, ampliant les ciutats que haurien de visitar en 3 dies, 4 dies, 5 dies.

Guia de viatges per al viatger fugaç. Aquesta orientat per a les persones que realitzen escapades de cap de setmana. Per això observem els llocs turístics del món més visitats amb més de 30 fotos per ciutat.

JlmbreBenvinguts a visitar en 2 dies. L’objectiu d’aquesta web és la d’informar al viatger, que per diversos motius, vulgui obtenir tota la informació de llocs típics i no tan típics turístics, sense necessitat d’haver de rebuscar en multitud de pàgines. Aquesta pensat, com bé diu el nostre eslògan, per al viatger fugaç, per a aquelles persones que realitzin caps de setmana o
viatges de curt espai de temps.
No obstant això deixem les portes obertes i enllaços a organitzar el viatge d’espai més llarg de temps. Podeu enviar tots els comentaris que volgueu, inclosos amb les vostres fotos de llocs de vacances.
La majoria d’imatges enllacen directament a Panoramio i pot trigar una mica a carregar-se, però donada la qualitat i la bellesa d’algunes creiem que val la pena. Podreu tenir una autèntica guia fotogràfica de ciutats.

 

ga